Over mij

Mijn naam is Lola Pani, ik ben 21 jaar en ik ben content creator op TikTok & Instagram. Ik ben veel bezig met zelfontwikkeling, postiviteit en spiritualiteit.  Samen met mijn nichtje Gianina van Studio La Nina besloten wij affirmatie kaarten te maken en posters. In 2022 zullen er nog meer producten worden gelanceerd. Ik hou jullie hiervan op de hoogte via mijn social media kanalen.

Love!

Mission

2021 was mijn jaar wat betreft spiritual awakening. Er ging een wereld voor me open wat betreft mindset, manifestatie, edelstenen en de kracht van je gedachtes. Ik ben er achter gekomen hoeveel invloed affirmaties hebben op je werkelijkheid en hoe je in je kracht kunt komen te staan doormiddel van affirmaties en ik wil dit heel graag overbrengen op anderen zodat zij ook kunnen genieten van al het moois wat het leven te bieden heeft. It's magical!

Vision

Al onze producten zijn handgemaakt en zelf ontworpen door mij & Studio La Nina. Wij vinden creativiteit heel belangrijk in ons werk maar ook in het algemeen, wij willen graag anderen inspireren om ook creatief bezig te gaan, net als wij. Remember, it's not about money, it's about having fun!

We hopen dat we de wereld een stukje mooier kunnen maken en mensen in hun kracht kunnen zetten. Wij maken producten waarvan wij overtuigd zijn dat dit jou gaat helpen met in jou kracht staan en geloven in jezelf. Het universum heeft zoveel moois te bieden, ook voor jou! Het begint allemaal met jouw gedachtes.